Headerbild

Vilka är vi?

Tiger MK

danne

 

Vi är Klubben som ägnar oss åt en av dom mest spektakulära mc-sporterna, dvs... TRIAL

Tiger MK är Stockholmstraktens enda Trial-klubb och vi har ca. 150 st medlemmar, unga som gamla. Klubben startades år 1947 och är idag en Svemo-ansluten klubb. 

Vi är en salig blandning av olika människor i åldrarna mellan ca 7 - 90 år, och med olika bakgrunder, och med olika erfarenheter av Trial. En del har kört Trial i hela sitt liv, och en del tävlar i de högsta nivåerna i Sverige, medan några började för några år sedan, och andra är helt och hållet nybörjare. Men detta spelar ingen som helst roll när vi är ute och kör eller tävlar tillsammans, för allt vi gör anpassas efter var och ens förmåga, och alla har lika kul varje gång! Alla i klubben är mycket snälla och hjälpsamma med allt, så det är väldigt lätt att som helt ny utövare av sporten att komma igång och att hänga med oss ut i skogen och ha otroligt kul (och träffa nya vänner).

Så om du är nyfiken på vad vi gör, eller om du vill vara med, eller bara råkar passera förbi, kom och prata med oss en stund, för det tycker vi om. 

Vår klubbstuga är belägen inom Gladökvarnsområdet i Huddinge, längs väg 259 där även vår motorbana finns. Vi kör på helger hela året (så länge det inte är mycket djup snö), oftast från ca kl. 10 tills det blir mörkt eller att vi inte orkar längre (med lunch eller fika mitt på dagen vid Parkeringen eller torpet), och på den ljusa delen av året så kör vi även på vardagskvällar från ca kl. 16.

Du som är intresserad är hjärtligt välkommen att komma ut till oss och bekanta dig med sporten och med oss som brinner för denna otroligt roliga sport!